top of page
Netværk til virksomheder

Udstillere

Her får du et indblik i de fantastiske virksomheder, organisationer og initiativer, der deltager som udstillere på IværksætterFestivalen. Udforsk de spændende muligheder for netværk, samarbejde og inspiration, som vores udstillere bringer med sig.

Med forbehold for fejl og mangler. Opdateres løbende

Rotary logo.jpg

Erhvervsnetværk Rotary Aarhus Breakfast Club

Aarhus Business Breakfast Rotary Club er et dynamisk netværk af erhvervsaktive medlemmer fra forskellige brancher, herunder iværksættere og virksomhedsledere. De deler Rotarys formål: "Doing Good In The World," som de omsætter til lokale og globale initiativer.

Deres klubmøder, der finder sted hver anden tirsdag, er en unik mulighed for uforpligtende morgenmåltider og faglige indlæg fra eksterne foredragsholdere eller klubbens egne medlemmer. Personlig networking er et essentielt aspekt af deres klubliv, hvor de ser værdien i at samle mennesker med forskellige kulturelle baggrunde i Gellerup.

Garn og Metervarer

Garn & Metervarer forhandler kvalitetsmetervarer til private og erhverv. Garn & Metervarer blev etableret i 2015, og har siden leveret metervarer til mange tusinde tilfredse kunder i Skandinavien. Deres metervarer bliver nøje udvalgt fra producent til producent. For dem handler det om, at kunne levere metervarer med fokus på bæredygtighed og kvalitet.

GM_2021_logo_sort.png
LOGO - Sort.png

Streetfood Gellerup

Velkommen til autentisk street food i Gellerup. Etableret af lokalt iværksætteri og madglæde.

 

På Gellerup Street Food laver de lokale kokke hver dag autentiske retter fra forskellige verdenshjørner - selvfølgelig med både kvalitet og passion for maden. Du kan smage mad fra det afghanske, somaliske og arabiske køkken - og selvfølgelig også få madklassikere som pita, burgers og søde desserter.

Translations4u

Translations4u blev etableret i 2010 af ejeren, Karl Chr. Mortensen, med over 15 års erfaring fra forskellige oversættelsesbureauer. Translations4u oversætter fortrinsvis for andre bureauer, som modtager tekster fra især tyske firmaer, der skal have oversat betjenings- og driftsvejledninger til bl.a. maskiner. En af spidskompetencerne i Translations4u, er tekniske tekster inden for bilindustri og værktøj.

translations4u-logo-original-highres.jpg
Jobcenter Aarhus.jpg

Jobcenter Aarhus

Kunne du tænke dig en praktikant eller er nysgerrig på hvordan man ansætter en person i løntilskud? To konsulenter fra Jobcenter Aarhus står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

TM logo 2.png

Talentmatch

Siden 2011 har TalentMatch matchet ledige med en videregående uddannelse med deres netværk til virksomhederne i Østjylland. De er også eksperter indenfor iværksætteri, hvor de hjælper ledige med at få deres iværksætterdrømme til at se dagens lys.

Workspace

Workspace er et kontorhotel koncept, designet til den moderne erhvervsdrivende, der har brug for gode rammer med mange faciliteter og et godt, levende arbejdsmiljø. Der opnås en større fleksibilitet, en mindre binding af kapital og en bedre økonomi i forhold til at leje et traditionelt kontorlejemål. De rummelige og indbydende fællesarealer deler du med andre startups og mindre virksomheder, så du får både mennesker omkring dig og mulighed for arbejdsro.

Din virksomhed får nogle lyse og lækre rammer centralt i Aarhus V, hvor det er let at komme til og fra – både for dig og dine gæster. Vi sørger for, at du ikke skal bruge en masse tid og energi på alt det, der simpelthen bare skal være i orden: Reception, kantine, internet, kontormaskiner, mødelokaler, og hvad der ellers hører med til en god og effektiv arbejdsdag.

Skærmbillede 2023-09-26 kl. 18.02.53.png
Kollektivbyen_logo-2508062418.jpg

Kollektivbyen

Kollektivbyen er et kontorfælleskab med ca. 60 små virksomheder fordelt på tværs af brancher og fagligheder. Sammen deler de viden, faciliteter og frokostpauser med udsigt til Aarhus Bugt, Brabrand Sø og Karen Blixens Boulevard. Det hele er samlet i genial arkitektur med rum til både arbejdsro, sparring og fællesskab.

Den Gode By

Den Gode By er et kontorfællesskab og netværk for iværksættere, start-ups, etablerede virksomheder, ledige og studerende. Hos Den Gode By kan du leje billige fleksible kontorpladser, faste pladser eller et lukket kontor alt efter dit behov.

LogoDGB.png
47215299_1897736773677544_6369097837501743104_n.png

Square One

Square One er et iværksætter-fællesskab i Gellerup/Aarhus V/Brabrand, hvor iværksættere kan teste, udvikle og vækste deres idé eller start-up. I centrum af det nye Gellerup udlejer vi kontor- og værkstedspladser, der fungerer som et kreativt epicenter for mennesker med virketrang og virksomheder med vækstpotentiale.

Cilo Gram Comunication

Det kan til tider være svært at finde rundt i junglen af muligheder, do’s og don’ts, når det kommer til at gøre sig selv og sin virksomhed synlig for målgruppen. Det har  Cilo Gram med fokus på de digitale medier herunder særligt LinkedIn specialiseret dem i at hjælpe med. Både i form af rådgivning og start-hjælp og i form af konkret planlægning, produktion og publicering af indhold på de digitale medier. De hjælper altså virksomheder, soloselvstændige og iværksættere med at blive synlige med de rigtige budskaber for den rigtige målgruppe.

Cilo Gram Communication.png
1687996448.png

360MOODZ

360MOODZ er en small business som laver håndlavede polymer clay smykker, øreringe halskæder mm, til enhver alder og smag

Die Mutti

I Tyskland taler vi tysk, men gør du?

 

DieMutti oversætter stort og småt til og fra tysk, forbliver personlig og interesserer sig for det, som er vigtigt for dig, din kunde eller forretningspartner. Jeg kan udforske særlige områder, være til stede og hjælpe dig med analyser, forretnings- og designprocesser fra start til slut. Jeg arbejder med dialog forankret formidling og har fokus på digitalisering, borgerinddragelse, velfærd og innovation

die mutti.png
Digitalmanden.png

Digitalmanden

Uddannet web-udvikler med styr på data og flair for kreativitet, forretningsudvikling og markedsføring. Jeg har arbejdet i krydsfeltet mellem it-udvikling, ledelse, salg, marketing og formidling siden 2006 og hjælper virksomheder, institutioner og alt derimellem med at udvikle og udføre effektive vækststrategier med afsæt i digitale kanaler og værktøjer.

Derudover underviser og opkvalificerer jeg virksomheder og ledige i online markedsføring, SEO og brugen af digitale medier i samarbejde med Google

HopSpots

Aktiv læring med Hopspots

Hopspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at gøre det nemt at skabe aktiv læring. Hopspots udfordrer i bevægelse, kognitiv træning, sproglæring, samarbejde, danskfaglighed og meget andet. Med Hopspots er det muligt for børn at blive digitale medskabere af læringsindhold, når de producerer spil i App’en.

Logo_hopspots_web-01.png
HoH logo_ uden baggrund.png

House of Herbs

House of Herbs er en virksomhed der har fokus på Reduce, Reuse and Recycle og har derfor skabt et naturprodukt, som ikke kun er godt for dig, men også miljøet.  Derudover har vi vores eget biodiversitetsprojekt, som hedder Bøllebi-initiativet.

Som noget af det første har vi langeret aroma bivokslys, lavet på 100% rene og økologiske æteriske olier og bivoks fra en Tysk virksomhed, som kan garantere et rent og pesticidfrit produkt. Ikke nok med det, har vi gjort det muligt at du kan købe en refill til dit glas, så DU spare penge og får samme fantastiske oplevelse en gang til, alt imens jorden sparer ressourcer.

Weco Play

Weco Play er en samling af læringsspil og aktiviteter til store interaktive skærme. Vores bruger er typisk skoler, dagtilbud, plejehjem og biblioteker.
Vi sælger både i Danmark og i resten af verden og er tilgængelig på 24 sprog.

logo circle no img512x512.png
Unity Logo Wix.jpg

Unity Production

Vi i Unity Production har fornøjelsen af at præsentere vores produktionsfirma, der tilbyder en bred vifte af tjenester inden for video, foto, livestreaming, lydproduktion, musikindspilning, hjemmesidedesign, grafisk design og lydudlejning og mm....

Brugbar Grafik v/ Anne Birgitte Andersen

Brugbar Grafik får dine budskaber til at brænde i gennem – arbejder med visuel formidling på forskellige måder.

 

Ydelser

  • Tegnede fortællinger

  • Udsmykninger

  • Illustrationer

  • Grafisk design

  • Tegneundervisning mm.

Webshop med plakater og kunsttryk:

  • Spiselige vilde planter: Smukke og lærerige plakater og kunsttryk.

  • Sangplakater: med kendte børnesange, gennemillustreret, så I får lyst til at synge, gå på opdagelse og snakke om alt det, I ser.

Brugbar Grafik.png
Screenshot 2023-09-19 at 14.46.24.png

Bogholderen

Bogholderen beskæftiger sig, som navnet siger, primært med bogholderi. Med en faglig baggrund som revisor har indehaveren Inger Roesgaard, siden firmaet blev etableret i 1994, hjulpet mindre firmaer med at få styr på det daglige bogholderi, momsregler etc. i tæt samarbejde med kunder, revisorer og banker.

Akademikernes A-kasse Startup Growth

Akademikernes A-kasse driver Danmarks største iværksætterprogram, Startup Growth. Her hjælper vi omtrent 350 iværksættervirksomheder om året med at udvikle deres koncepter til bæredygtige forretninger. Dét der gør Startup Growth særligt er, at vi optager alle typer iværksættere. Dem der vil vækste, men også dem, der ikke nødvendigvis har et ønske om medarbejdere og vækst, men at kunne leve af sin idé. Vi hjælper således også hverdagsiværksætterne med at gøre deres forretningsidéer til levedygtige virksomheder. Vi vil være med til, at demokratisere iværksætteriet – gøre det mindre kompliceret og mere tilgængeligt.

aka.png
Skærmbillede 2023-09-26 kl. 18.35.45.png

Monto

Monto er en udlejningsplatform, der er drevet af en grøn mission. Vi tror på, at bæredygtig forbrug og deling af ressourcer er vejen frem for en mere bæredygtig fremtid.. det gør vores 10.000 brugere også. Monto gør det nemt for folk at leje og udleje alt fra festudstyr til outdoor gear og elværktøj. Ved at leje i stedet for at købe kan vi reducere spild og minimere vores miljøpåvirkning. 

Brabrand Erhvervsforening

Brabrand Erhvervsforening er en dynamisk forening, der arbejder aktivt for at skabe et gunstigt erhvervsklima i Brabrand og Aarhus Vest. Som medlem får du muligheden for at udøve indflydelse på lokale erhvervspolitiske beslutninger, men også for at indgå i et stimulerende samarbejde med andre virksomheder, kommunen og relevante interessenter. Vores fokus er på kollektiv vækst og innovation, og vi tror på, at succes bedst opnås gennem et stærkt netværk. Dette fremhæves i vores velplanlagte arrangementer, hvor netværksopbygning altid er en integreret del. Bliv en del af vores fællesskab og styrk din virksomheds netværk.

Screenshot 2023-09-21 at 14.21.05.png
Skærmbillede 2023-10-09 kl. 12.41.36.png

D'BRIS

D'BRIS is about standing up for the planet and rethinking the way we make and consume products. Our target audience is millennials and Gen Z within the surf and skate scene. Our goal is to establish ourselves as the go-to-brand among eco-conscious people within the target group, by leading the way promoting and inspiring change that benefits the environment. Our shoes are always made with as little raw materials as possible, using repurposed or recycled materials while not compromising on comfort nor durability.

The Friendship Project

The Friendship Project hjælper folk med at udvikle bedre, stærkere og mere nærværende venskaber. Her finder du produkter og oplevelsesbokse som er designet specifikt til at udvikle og styrke venskabsrelationer.

logo-the-friendship-project 1500 x 1500 px (1).png
logo (1).png

Cowork17

Cowork17 er et inkluderende coworking space i "Werkstätten Materialhof" - et sted, hvor mennesker med psykisk sygdom kan arbejde.

Cowork17 tilbyder vi folk en arbejdsplads til leje og tager sig af alt, hvad der følger med. Deres community, som er meget vigtigt for dem,  består af mennesker med og uden psykisk sygdom.

De taler engelsk og Deres præsentation på Speakers Corner foregår på engelsk

Kiel-Marketing e. V.

Kiel-Marketing er marketingorganisationen for Kiel, hovedstaden i delstaten Schleswig-Holstein, og er organiseret inden for områderne turisme, byforvaltning og Sailing & Business. Som multiplikator for brandet Kiel.Sailing.City udvikler Kiel-Marketing tiltag, der skal gøre byen attraktiv og levende for alle borgere og besøgende, og fungerer som bindeled mellem videnskab, erhvervsliv, kultur, politik og administration.

kielmarketing_logo_RGB 2.png
Livsværkstederne.png

Livsværkstederne Gellerup

I mere end 20 år har Livsværkstederne i Gellerup drevet sociale og beskæftigelsesrettede tilbud for mennesker i socialt udsatte livssituationer.

De er i dag godt forankret i lokalområdet og har et bredt samarbejde med områdets mange aktører.

Deres aktiviteter spænder vidt fra deres sociale cafe, Café Vita, som hver dag tilbyder et godt og billigt måltid mad i deres lokaler i City Vest til rådgivning om økonomi, ture ud af huset og beskæftigelsestilbud og meget mere.

Starterkitchen.de

Som startup-inkubator er starterkitchen ikke kun en startup-hub, men tilbyder også en bred vifte af startup-kurser, workshops, events, mentorprogrammer og et mangfoldigt fællesskab. Vores fællesskab omfatter stiftere, mentorer og støtter fra hele Slesvig-Holsten og giver mulighed for udveksling ud over de enkelte byer og coworking spaces. Starterkitchen er et af mange initiativer fra non-profit foreningen opencampus.sh. Opencampus.sh er forpligtet til at forme en innovativ og bæredygtig fremtid med en bred vifte af gratis uddannelsestilbud i i alt 10 initiativer.

Skærmbillede 2023-10-13 kl. 13.00.37.png
LOGO_mfs1.png

Movement for Sexuality

Kom til workshop med psykomotorisk terapeut Christine Wiklund - som vil skabe rum for, at lade tanker slippe for en stund og lande i kroppen. 

Christine arbejder med krop, nydelse & seksualitet, for alle! Hendes stræber efter at være holistisk i hendes tilgang til mennesker. Fundamentet for hendes workshops bygges på den enkelte deltager i gruppen og dennes indre oplevelser og hun arbejder empatisk, nærværende og ressourceorienteret.

CO-PLUS

CO-PLUS er ikke bare endnu en jobsøgningsapp; de er en dynamisk platform, der er designet til at matche dig med meningsfulde, kompetencegivende projekter, der opbygger din portefølje og lancerer din karriere.

Kom i kontakt med kompetente fagfolk: Tænk på os som fremtidens LinkedIn, hvor du kan finde mentorer, samarbejdspartnere og brancheeksperter, der deler din passion og vision.

coplus-logo.png
bottom of page