top of page

Iværksætter Festival

IværksætterCluster Gellerup præsenterer d. 26. okt. kl. 10-17 en dag fyldt med inspiration, viden og netværk for nuværende og fremtidige iværksættere.

festival baggrund_edited.jpg

Om Festivalen

IværksætterCluster Gellerup præsenterer en dag fyldt med inspiration, viden og netværk for nuværende og fremtidige iværksættere. Målet er at fejre iværksætteri.  Derudover at sætte fokus på de mange iværksættere i området samt skabe et bedre image af Gellerup og brande området som et power house for iværksætteri.


Festivalen vil finde sted i City Vest, et shopping center med mange tomme butikker, der vil blive omdannet til kreative og dynamiske rum for iværksætteraktiviteter. Festivalen vil byde på et bredt udsnit af aktiviteter – debatter; talks; networking; workshops og udstillere. 

Du skal kun tilmelde dig selve IværksætterFestival. Så kan du frit gå rundt til de events, du har lyst til. Dog kræver det forhåndstilmelding at deltage i Pitch Battle


Festivalen vil være en unik mulighed for at støtte og anerkende iværksætteri og iværksætter talenter og skabe en positiv stemning i området. Det vil også være en platform for at netværke og lære af hinanden på tværs af forskellige baggrunde og interesser. Det er vores mål, at festivalen vil inspirere flere til at blive iværksættere og bidrage til Gellerups udvikling og vækst.

Kontakt projektleder Hanne Marklund for mere info: hm@visionpilot.dk / 51547275

Download Konceptbeskrivelse:
 

Vores Sponsorer og Partnere

Sponsorér Festivalen

Kontakt os her hvis du er interesseret i at blive sponsor for Iværksætter Festivalen 

Tak for din besked

bottom of page