top of page
IværksætterFestival i Gellerup
IværksætterFestival i Gellerup

tors. 26. okt.

|

City Vest

IværksætterFestival i Gellerup

Formålet med IværksætterFestivalen er at præsentere en dag fyldt med inspiration, viden og netværk for iværksættere – ikke bare fra Gellerup og Aarhus – men for alle interesserede. Festivalen vil finde sted i City Vest, hvor de mange rum vil blive omdannet til kreative og dynamiske lokaler.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events

Tid og sted

26. okt. 2023, 10.00 – 17.00

City Vest, Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand, Danmark

Om eventet

Formålet med IværksætterFestivalen er at præsentere en dag fyldt med inspiration, viden og netværk for iværksættere og kommende ditto – ikke bare fra Gellerup og Aarhus – men for alle interesserede. Vi ønsker at fejre iværksætterånden og sætte fokus på de mange talentfulde iværksættere, der findes. Samtidig ønsker vi at bidrage til at skabe et bedre image af Gellerup og brande området som et power house for iværksætteri.

Festivalen finder sted i City Vest - shopping center med mange tomme butikker, der vil blive omdannet til kreative og dynamiske rum for iværksætteraktiviteter. Det giver os en unik mulighed for at skabe et inspirerende og levende miljø for Festivalen. Centeret vil blive fyldt med workshops; talks; speakers corner; Pitch Battle og sågar en elevatortale på rullebåndene mellem etagerne. Også en debat om kvindelige iværksættere vil være på agendaen. 

Du skal kun tilmelde dig selve IværksætterFestival. Så kan du frit gå rundt til de events, du har lyst til. Dog kræver det forhåndstilmelding at deltage i Pitch Battle

Tidsplan


  • 10 minutter

    NetværksGymnastik

    Parkeringsplads

  • 1 time

    Åbning og Åbningsdebat

    Skovscenen
31 flere elementer tilgængelig

Del dette event

bottom of page